Чашка papadesign Озтинь, 350 мл (PDP3421)

Код товару: 285072
Артикул: PDP3421
Ціна:
261 UAH
430 UAH
Немає в наявності

Про товар Чашка papadesign Озтинь, 350 мл (PDP3421)

Навіть якщо в тебе зараз не найкращий період у житті, дотримуйся дзен. Сядь на диван, зроби глибокий видих і налий у нашу збагачувальну чашку трохи ромашкового чаю. Ну як, полегшало? У нас це завжди спрацьовує.

>

Ця чашка має стояти у тебе в офісі. Як тільки тобі закортить на когось накричати або в пориві гніву порвати важливі папери, забігай на кухню і хапай свою чашку. Можеш навіть потерти її, як живіт Будди. Досить напружуватися і переживати через дрібниці. Все ж таки окей, життя прекрасне і дивовижне, камон.

Дуже тебе просимо подарувати цю чашку своєму вічно зайнятому другові, який не бачить усіх радостей життя через свою роботу. Як тільки ця чашка виявиться у нього в руках, його робочий запал запалиться, а на зміну йому прийде життєрадісний настрій. Ти лишень підтримай цю хвилю. Наприклад, у кіно разом сходіть.

Наша збагачувальна чашка – справжній антидепресант для тих, кому не знайоме слово «стресостійкість». До речі, якщо ти студент і в тебе на носі дипломний проект, обов'язково обзаведися цією чашкою. Вона допоможе тобі пережити всі зірвані дедлайни.

Оу, можливо, ти саме та людина, яка в народі зветься трудоголіком? Ми знаємо таких. Пора б тобі трохи відпочити. Пропонуємо свій план дій, а ти вже там далі сам вирішуй: прибираєш зі столу весь непотрібний мотлох, скачуєш крутий серіал і наливаєш у нашу чашку трохи сухого вінця. Крізь екран відчуваємо твій зацікавлений погляд. Справа за малим: клікнути на кнопку «купити» і цей лемур за лічені дні виявиться у тебе в кишені. Ой, тобто на полиці.

Нам здається, що ця чашка тобі необхідна як мінімум з двох причин. По-перше, вона дуже мила, а по-друге, з неї можна пити будь-що. Так-так, абсолютно все. Головне правило - роби це зі спокійним і умиротвореним виразом обличчя і ніхто не запідозрить, що в чашці у тебе не трав'яний чай, а щось міцніше.

Їж, молись, люби та купуй наші чашки.

Характеристики Чашка papadesign Озтинь, 350 мл (PDP3421)

Властивості Характеристики
Тип чашки
Виробник papadesign (Украина)
Упаковка подарункова упаковка
Колір білий
Мова російська
Об'єм, мл 350
Матеріал кераміка
Бренд:  papadesign papadesign
Поділитися:

Рекомендуємо