Чашка Gifty Чайку?, помаранчева, 350 мл (AA-0064534)

Код товару: 367845
Артикул: AA-0064534
Ціна:
465 UAH
В наявності

Про товар Чашка Gifty Чайку?, помаранчева, 350 мл (AA-0064534)

Чашка з написом "Чайку? Або відразу нахер?" – це шах і мат всім нудним кружкам! Велика, зручна, містка та ідеально підходить тим, хто на "ти" з почуттям гумору. Погодься, у кожного з нас є друг або колега на роботі, якого рано чи пізно хочеться послати. Жартома, звичайно! Чи ні ... У будь-якому випадку, купити чашку з Гусьом від художниці Надьожної – це підняти настрій не тільки тому, хто буде з неї пити, а й усім оточуючим! Чудовий подарунок для дому, для офісу на будь-яке зі свят!

Тож клік, і ми швиденько доставимо оригінальну чашку для улюбленого напою і гарного настрою!

Особливості чашки з Гусьом
  • Об'єм – 350 мл;
  • Поверхня – біла матова;
  • Спосіб нанесення малюнка – деколь;
  • Можна гріти в мікрохвильовій печі;
  • НЕ бажано мити в посудомийній машині;
  • Упаковка: картонна коробка.

Купити таку чашку на подарунок – це хороша ідея з двох причин: вона піднімає настрій і з неї дійсно дуже зручно пити. Велика зручна ручка і оптимальний обсяг чашки дозволяють максимально комфортно її тримати в руці і не поспішаючи насолоджуватися улюбленим напоєм.

Ця чашка з написом має досить незвичайну форму. Поверхня зовні – біла матова, а ось всередині чашка покрита надійною емаллю приємного помаранчевого кольору. Принт з Гусьом від талановитої художниці Надьожної виконано в техніці "деколь". Це означає, що він міцно тримається, не тріскається, не злазить і добре тримає колір і насиченість протягом тривалого терміну використання.

Чашку з написом не рекомендується мити в посудомийній машині, але сміливо можна ставити в мікрохвильову піч для розігріву напоїв або навіть приготування простих і швидких десертів таких, як наприклад, порційний кекс!

Кому можна купити чашку з написом "Чайку? Або відразу нахер?"

Однозначно – людині з почуттям гумору! Адже Гусь – це персонаж, який має характер і сміливість висловлювати свої думки прямолінійно і правдиво, як би іноді різко це не звучало.

Така чашка з Гусьом ідеально підійде на подарунок прямолінійному колезі, близькому другу, подрузі або навіть родичу. Погодься, кожному з нас хоч раз в житті дуже сильно хотілося когось гарненько послати!

Це оригінальний подарунок на корпоратив, на Новий Рік, на День Народження, на День Козацтва та інші свята. Клікай "Купити" чашку і забирай креативний презент, який однозначно запам'ятається і буде піднімати настрій!

Характеристики Чашка Gifty Чайку?, помаранчева, 350 мл (AA-0064534)

Властивості Характеристики
Види тварин гуси
Колекція, рік 2020
Матеріал кераміка
Призначення надихаючі
Об'єм, мл 350
Стать для жінок ,  для чоловіків ,  унісекс
Виробник Gifty (Украина)
Тематика (дизайн) Гусь
Тип чашки
Упаковка картонна коробка
Колір білий ,  помаранчевий
Мова українська
Бренд:  Gifty Gifty
Поділитися:

Рекомендуем