Еко-сумка Gifty XXL Бережіть природу, мать вашу, оливкова (AA-0063638)

Еко-сумка Gifty XXL Бережіть природу, мать вашу, оливкова (AA-0063638)

Код товару: 367842
Артикул: AA-0063638
Ціна:
595 UAH
Немає в наявності

Про товар Еко-сумка Gifty XXL Бережіть природу, мать вашу, оливкова (AA-0063638)

Сумка шопер "Бережіть природу, мать вашу" досить прямолінійна, але дуже справедлива. Теплий оливковий колір, розмір XXL, зручні міцні ручки, дотепна і водночас така точна і актуальна ілюстрація з легендарним Гусьом від Надьожної. Вона велика, містка і підходить як для шопінгу, так і для пікніків.

Купивши цю еко сумку ти обзаведешся зручною і якісною помічницею для себе особисто, або ж на подарунок тому, кого треба б долучити до теми екологічності.

Особливості тканинної сумки шопера:
  • розмір в розгорнутому вигляді – 56х48 см., дно – 10 см;
  • компактно складається при необхідності;
  • міцні зручні ручки: 70х4 см.;
  • українське виробництво: пошито вручну брендом Gifty;
  • матеріал – саржа;
  • внутрішня кишеня – 20х20 см, закривається на блискавку;
  • застібка – металева кнопка;
  • авторський принт, вид друку на сумці – шовкотрафарет;

Покупка цієї еко сумки – важливий і дуже потрібний крок в контексті головного глобального питання сьогоднішнього дня: кількості споживаного нами одноразово пластика. Ілюстрація з Гусьом просто кричить: вистачить використовувати одноразові поліетиленові пакети. Це не так складно, як здається на перший погляд.

Бренд Гіфті вже давно мріє про те, щоб левова частина українців перейшла на багаторазові сумки з саржі і по максимуму відмовилася від злощасних "кульочків".

Саме тому ця унікальна авторська тканинна сумка була створена з усією душею, в хорошій якості, прямо у нас в Україні. А за допомогою стильної і дотепної ілюстрації з улюбленцем Гусьом ми прямо заявляємо – берегти природу важливо, потрібно і дуже весело.

Ця сумка досить великого розміру XXL, що дозволить гарненько закупитися продуктами або масштабно сходити на шопінг. У неї міцні ручки, які надійно кріпляться в верхній підгин і прострочені хрест-навхрест. Усередині виробу кріпиться висяча кишеня для дрібних речей, який зовні і з боків окантований тасьмою. Застібається кишенька на блискавку. Сумка зроблена з саржі без підкладки, що робить її легкою і дозволяє легко складатися в компактний квадрат. Зверху по центру сумка закривається на металеву кнопку чорного кольору.

Кому купити еко сумку шоппер з тканини

Тут обмежень немає абсолютно ніяких. Порадувати таким придбанням можна і себе, і батьків, і друзів, і колег, і начальство. Ми вважаємо, що тканинна сумка шопер – це воістину універсальна і дуже корисна річ.

Безумовно, рішення замовити таку сумку на подарунок стане дуже вдалим відразу з кількох причин.

По-перше, це досить нестандартний вид презенту, який здатний і здивувати, і дуже точно і голосно висловити свою чітку позицію щодо серйозного глобального питання в такій дотепній жартівливій манері.

По-друге,це реальний спосіб спонукати якомога більше людей використовувати якомога менше пластику.

По-третє, купивши еко сумку шопер з авторським принтом ти точно будеш знати, що з ним ти виглядаєш з боку куди краще, ніж з різнобарвним пакетом, який все шуршить і шуршить.

Характеристики Еко-сумка Gifty XXL Бережіть природу, мать вашу, оливкова (AA-0063638)

Властивості Характеристики
Кількість відділень 1
Колекція, рік 2020
Матеріал саржа
Призначення шопер
Стать для жінок
Виробник Gifty (Украина)
Тип молодіжні
Упаковка тубус
Колір коричневий
Розмір, см 56x48
Бренд:  Gifty Gifty
Поділитися:

Рекомендуем