Щоденник Profiplan недатований Планувальник, чорний (50216)

Щоденник Profiplan недатований Планувальник, чорний (50216)

Код товару: 287992
Артикул: 50216
Ціна:
157.50 UAH
Немає в наявності

Про товар Щоденник Profiplan недатований Планувальник, чорний (50216)

Щоденник Profiplan недатований Планувальник, чорний - унікальна, авторська розробка ефективного планування роботи, має високу якість. «PROFI PLAN» є українським продуктом, що забезпечує високу конкурентоспроможність на ринку товарів для офісу та особистісного розвитку.
Особливості недатованого щоденника чорний балакрон:
- поради та рекомендації з планування та заповнення планингів
- календар на 2017 - 2018 рр
- блоки складання загальних планів на рік, місяць, день
- блоки розбивки денних планів за важливістю та терміновістю завдань згідно з правилом Паретто
- блоки складання списку справ, ідей
- 2 закладки
- піраміда Франкліна
Недатований планувальник чорний балакрон допомагає:
Структурувати мислення
Під час постановки завдань приділити час різним секторам життя
Будувати довгострокові плани
Розставити пріоритети на поточний день в залежності від важливості завдань
Позначити зони відповідальності
Ранжувати завдання за терміновістю / важливістю
Підбивати підсумки
Здійснювати контроль над підлеглими.
Для чого потрібен:
Економити Ваш час;
Чітко формувати цілі та терміни їх досягнення;
Розбивати мети на підцілі;
Розставляти пріоритети на заданий період - рік / квартал / місяць / тиждень / день;
Фокусуватися на важливих завданнях;
Досягти бажаного результату;
Підбити підсумки та виявити відхилення від мети.
22 правила правильного планування в щоденнику:
1. Досягнення цілей починається з планування результату, якого необхідно досягти, і терміну, до якого результат повинен бути отриманий.
2. Для того, щоб можна було оцінити результат, його описують через числові показники - ключові результати діяльності (робочі KPД).
3. Для того, щоб забезпечити досягнення результату в довгостроковій перспективі, здійснюється контроль за відповідністю цілей нижчого рівня цілям більш високого (підтримка і відповідність цілей). Приклад: ключові результати тижня повинні бути кроком (етапом) у досягненні цілей місяця. Для цього записи організовані так, щоб було легко моніторити мети різного рівня.
4. Пріоритетні завдання і цілі дні розміщені у верхній частині сторінки, щоб фокусуватися на результаті
5. Всі цілі повинні відповідати критерію SMART - конкретні, вимірні, досяжні, підтримують один одного, визначені в часі.
6. Поруч зі сторінкою в кінці місяця розташований план-шахматка, який дозволяє розписати нові завдання місяця по днях і відзначити найбільш важливі дати. При плануванні тижні та дні рекомендується складати розклад з урахуванням планів. Завдання можуть бути зафіксовані в часі, для цього робиться відмітка про час зліва від завдання.
7. Цілі, різні за значимістю, для формування фокуса рекомендується ставити у результати діяльності різних пріоритетів. У планувальнику в KPД і SMART цілі пронумеровані від більш значущих (важливість 5) до менш значущих (важливість). Це зроблено, щоб спростити планування і визначити пріоритети.
8. Підведення результатів рекомендується проводити з формули суми творів відсотків виконання на важливість даного результату або завдання, поділений на загальну суму важливість (Σ% виконання × важливість / Σважливостей).
9. Показники бувають прямі (прибуток, продаж) - чим більше, тим краще, і зворотні (витрати, втрати) - чим менше, тим краще. Відсоток виконання прямих показників розраховується як факт / план, за зворотніми показниками план / факт. Це дозволяє оцінювати реальну картину Вашого результату.
10. Показники можна (бажано) закласти в мотивацію Ваших підлеглих, що збільшить ефективність їх роботи.
11. Пріоритетні завдання - це те, що забезпечує ключові результати в довгостроковій і короткостроковій перспективі (ВАЖЛИВО - ТЕРМІНОВО - 20% справ, які забезпечують 80% результату) і (ВАЖЛИВО - НЕ ТЕРМІНОВО - 16% справ Вашого результату). Пам'ятайте, що з 20 справ не більше 4-х ВАЖЛИВО - ТЕРМІНОВО і не більше 3-х ВАЖЛИВО - НЕ ТЕРМІНОВО. Ці справи необхідно фіксувати в часі, виконуючи термінові в першій половині дня. З інших справ половина НЕ ВАЖЛИВО - НЕ ТЕРМІНОВО підлягають делегуванню або виконанню за залишковим принципом у вільний час і забезпечують не більше 3,5% результату і НЕ ВАЖЛИВО - НЕ ТЕРМІНОВО, які потрібно делегувати або відмовитися від їх виконання.
12. Завдання - це етапи для виконання пріоритетних і поточних цілей.
13. У плані дня вгорі вказуються результати, яких Ви повинні досягти до кінця дня. Ключовий принцип - доводити до кінця. Кожен період (день, тиждень, місяць і т.д.) - крок вперед.
14. Поле замітки нагорі та в правій частині дня служить для розподілу справ і заміток. Ви можете фіксувати справи та потім розкидати часовими періодами або заносити коротко замітки. Поля зроблені таким чином, щоб це дозволяло Вам розкидати завдання, автоматично підбираючи пріоритет.
15. Важливі справи рухають вперед, тому вони вимагають фокусування на їх виконанні, саме тому необхідно відводити час для роботи над цими справами та фіксувати їх за періодами. Розподіляти рекомендується до 60% часу, залишаючи час в резерві для вступників справ і рутини.
16. Часто буває, що є велике завдання і хочеться вказати відсоток виконання його за відповідний період. Рекомендується застосовувати відсотки до чітко оцифрованих завдань, у всіх інших випадках вказувати частину завдання, яка буде закінчена за відповідний період.
17. У всьому важлива система, тому рекомендується однотипні справи проводити в один і той же час.
18. Оперативки та розподіл справ краще проводити з ранку, а підсумки підбивати з вечора.
19. Підсумовування - це спосіб підвищити Вашу ефективність, вчасно скоригувати відхилення. Завдання підсумкам - оцінити, як йдуть справи. Позитивні результати потрібно розвивати, негативні усувати.
20. У разі виявлення негативних відхилень Ваше завдання: Виявити причину. Усунути відхилення. Визначити, як не допустити відхилення в майбутньому, і у разі необхідності змінити систему роботи. У разі необхідності встановити діагностичні ознаки, за якими можна виявити проблему в майбутньому на ранній стадії і змінити систему контролю. Своєчасна робота з відхиленнями збільшує ефективність до 70%.
21. При складанні планів спочатку визначаються цілі, ключові віхи, терміни досягнення мети, команду і функції членів команди, а так само періодичність контролю.
22. Викреслюйте завершені справи (бажано яскравим кольоровим маркером, наприклад, жовтим). Це підвищує мотивацію, в процесі прикрашання дозволяє бачити картину справ і прискорити їх завершення.

Характеристики Щоденник Profiplan недатований Планувальник, чорний (50216)

Властивості Характеристики
Колір паперового блоку білий
Тип обкладинки тверді
Тип недатовані
Матеріал обкладинки балакрон
Лініювання лінія
Колір чорний
Виробник 4Profi (Украина)
Кількість сторінок 400
Вид щоденники
Формат A5
Колір обкладинки чорний
Розмір середні ,  стандартні
Вікова група для дорослих
Бренд:  Profiplan Profiplan
Поділитися:

Рекомендуем