Грунт акриловий художній ROSA Studio, 500 мл (19000600)

Код товару: 211758
Артикул: 19000600
Ціна:
237 UAH
В наявності

Про товар Грунт акриловий художній ROSA Studio, 500 мл (19000600)

Грунт акриловий художній ROSA призначений для грунтування твердих і текстильних поверхонь перед роботою олійними, акриловими, темперними та гуашевими фарбами. Надає поверхні однорідної щільності та перешкоджає утворенню цвілі й грибка на внутрішній стороні полотна. Відмінно лягає на будь-який матеріал: полотно, папір, картон, дерево, гіпс, штукатурку.


Основні властивості грунту: в'язко-текучий; майже без запаху; висихає шляхом випаровування води, після висихання водостійкий; утворює еластичну матову рівномірну плівку; добре сприймає будь-які фарби; має відмінну адгезію з вільними від пилу і бруду поверхнями; морозостійкий (витримує температуру до -18 ° С); повністю висихає за 2 години; готовий до використання.


Спосіб застосування: для нанесення грунту рекомендується використовувати великі плоскі синтетичні пензлі. Перед нанесенням грунту, поверхню необхідно очистити від пилу, бруду і жиру. При необхідності грунт можна розбавити водою до необхідної в'язкості. Для нанесення грунту можна використовувати шпатель (мастихін) або валик. Перед ґрунтовкою полотна його необхідно проклеїти желатиновим або синтетичним проклеюванням. Ідеально лягає на желатинову проклейку. Другий і наступні шари грунту наносяться після повного висихання попереднього. Орієнтовні витрати грунту становить 200-300 г / м2. Робочі інструменти, тару, плями потрібно відмити водою відразу після закінчення робіт.


Об'єм: 280 мл, 500 мл


Характеристики Грунт акриловий художній ROSA Studio, 500 мл (19000600)

Властивості Характеристики
Об'єм, мл 500
Виробник Rosa (Украина)
Вид ґрунти
Модель/Серія ROSA Studio
Призначення професійні
Бренд:  ROSA ROSA
Поділитися:

Рекомендуємо