Клатч шкіряний Grande Pelle Practico, шоколад (704620)

Клатч шкіряний Grande Pelle Practico, шоколад (704620)

Код товару: 298138
Артикул: 704620
Ціна:
2300 UAH
3098 UAH
Немає в наявності

Про товар Клатч шкіряний Grande Pelle Practico, шоколад (704620)

Барсетка - клатч Practico. Вишуканий дизайн не залишить байдужими Ваших клієнтів. Барсетка зроблена в досить великому форматі, але при цьому не займає багато місця і зберігає стиль і витонченість.

Кожна людина рано чи пізно стикається з необхідністю купити портмоне для грошей.Вибір на ринку даного товару досить великий, однак знайти дійсно трендові портмоне за доступною ціною досить важко. Ви обов'язково повинні купити портмоне оптом, оскільки наша лінійка портмоне виділяється неординарним дизайном, унікальністю пошиття з цільного шматка натуральної італійської шкіри рослинного дублення, без використання швидко рвуться подкладов, ущільнювачів, картону тощо, що обов'язково приверне до Вас покупців.

Багато кишень, відділень для грошей, невеликих документів та авіаквитків просто самі собою змушують купити портмоне такої високої функціональності і якості. Різноманітність відтінків продукту задовольнить навіть найприскіпливіший смак вашого клієнта і змусить його купити купюрницу.

Купити портмоне оптом ― це зробити Вашу вітрину солідної і привабливою. Тим більш привабливою є ціна нашого продукту ― за європейську якість ви платите менше ніж за тривіальну "Туреччину".

Старий заяложений гаманець не найкращим чином характеризує його власника, адже це ― презентація статусу. Крім того, прагматичний момент дуже важливий, адже повірте, якщо Ви дістанете купа зім'ятих купюр, то просто впадете в очах оточуючих, і тут вже купити шкіряний гаманець стане нагальною потребою.

Питання купити шкіряний гаманець дуже популярний, оскільки вибрати шкіряний гаманець стає все важче ― дуже багато на нашому ринку представлено підробок. Купити чоловічий гаманець зі шкіри стає дуже популярним питанням, адже за важливістю він практично стоїть поряд з купівлею взуття і годинників і передбачає статус і достаток Вашого клієнта.

Тому завжди вибирайте де купити шкіряний гаманець, який буде радувати ваших клієнтів і Вас своїм вмістом.

Характеристики Клатч шкіряний Grande Pelle Practico, шоколад (704620)

Властивості Характеристики
Матеріал натуральна шкіра
Стать для жінок ,  для чоловіків ,  унісекс
Виробник Grande Pelle (Украина)
Фактура глянцева
Колір коричневий
Бренд:  Grande Pelle Grande Pelle
Поділитися:

Рекомендуємо