Фарба акрилова Amsterdam, 315 Піролова червона, 20 мл (17043150)

Код товару: 285168
Артикул: 17043150
Ціна:
101 UAH
В наявності

Про товар Фарба акрилова Amsterdam, 315 Піролова червона, 20 мл (17043150)

Акрилові фарби Amsterdam мають високий рівень світлостійкості завдяки використанню натуральних, стійких пігментів. Вони прості у використанні, легко розбавляються водою, швидко висихають. Все це дозволяє працювати ними в домашніх умовах.

Акрилові фарби можна використовувати для будь-яких поверхонь – завдяки особливому зв'язуючому компоненту, фарби чудово підходять для виконання робіт не тільки на полотні, а й на стінах, дереві, пластику, металі. Саме тому цей матеріал використовують не лише художники, а й декоратори, та й просто люди, які захоплюються рукоділлям.

Фарби Amsterdam мають відмінну структуру і світлостійкість, чудово лягають на поверхню, їх легко змішувати для досягнення нових відтінків. Високий рівень заповнення дозволяє наносити фарби Amsterdam шар за шаром.

До складу фарби входить 100-відсоткова акрилова смола (в ролі сполучного елемента), тому після висихання фарба утворює міцну плівку, що не вимагає навіть додаткового покриття лаком. Поверхню, вкриту акрилом, можна навіть мити під прохолодною водою.

Палітра: 90 кольорів у тубах по 20, 75, 120 та 250 мл та банках 500 мл. В асортименті серед інших 7 металиків, 6 перламутрових та 4 флуорисцентних кольори.

Колір: Піролова червона (315)

Виробник: Royal Talens (Нідерланди)

Royal Talens — всесвітньо відома компанія, передовий виробник професійних художніх матеріалів. Ця компанія була заснована в 1899 банкіром Мартіном Таленсом. Він не тільки чудово розбирався у фінансах, а й з дитинства захоплювався живописом. Статус Royal (королевський) продукції було надано після того, як вона отримала висококласну оцінку від королівської родини в Нідерландах.

У 1991 році Royal Talens стала частиною Sakura Color Products Corporation, приватної фірми, що базується в Осаці. У 1996 році у польському місті Леско було відкрито фабрику мольбертів та натягнутих полотен. Основні ж виробничі потужності розташовані у місті Апелдорн у Нідерландах.

Сьогодні компанія виробляє великий асортимент художніх матеріалів, які поєднує незмінно висока якість.

Характеристики Фарба акрилова Amsterdam, 315 Піролова червона, 20 мл (17043150)

Властивості Характеристики
Світлостійкість 3
Покриваність напівпокривний
Пігмент PR254
Доступні фасування туба (120 мл)
Виробник Royal Talens (Нидерланды)
Тип поштучно
Колір червоний
Вид акрилові
Модель/Серія Standard
Призначення професійні
Об'єм, мл 20
Колір фарби Піролова червона
Бренд:  Amsterdam Amsterdam
Поділитися:

Рекомендуємо