Фарба акрилова ROSA Gallery, 603 Білила цинкові, 60 мл (3241603)

Код товару: 283045
Артикул: 3241603
Ціна:
121 UAH
В наявності

Про товар Фарба акрилова ROSA Gallery, 603 Білила цинкові, 60 мл (3241603)

Художні акрилові фарби ROSA Gallery – тонкотерті фарби, виготовлені з якісних пігментів та з використанням сучасних акрилових дисперсій, що забезпечує високу еластичність шару фарби після висихання, робить його стійким до коливання температур та рівня вологості.

Сучасні матеріали дозволяють продовжити час висихання фарби, що дозволяє художнику вносити правки під час роботи та розширює можливості акрилового живопису. Фарби мають легкий блиск після висихання. Колірні гами кожної лінійки ретельно підібрані та відповідають усім очікуванням від художніх матеріалів та поводяться передбачувано при змішуванні та розбілюванні.

Професійний художній акрил ROSA Gallery розроблений разом із українськими художниками. Він є унікальним, професійним, з високою концентрацією пігментів.

Художні акрилові фарби ROSA Gallery розроблені та виготовлені в Україні. Високоякісна сировина, професійний підхід та сучасне спеціалізоване обладнання гарантують високу якість продукції.

Палітра: 56 кольорів у тубах та банках по 60 та 400 мл, відповідно.

Колір: Білила цинкові (603)

Виробник: ROSA, м. Нововолинськ, Волинська обл., Україна

ROSA – передовий вітчизняний виробник професійних товарів для живопису, хобі та декору. Своє виробництво вони відкрили 1996 року. Починали вони із виготовлення полотен для малювання ручної роботи. Виробництвом художніх фарб вони почали займатися зовсім недавно у 2015 році. На сьогоднішній день компанія виготовляє акварельні, акрилові, масляні та гуашеві фарби.

Продукція компанії ROSA здобула велику популярність не лише на території України, а й далеко за кордоном. Все це завдяки ретельному аналізу потреб основних споживачів та постійному вдосконаленню своїх технологій.

Характеристики Фарба акрилова ROSA Gallery, 603 Білила цинкові, 60 мл (3241603)

Властивості Характеристики
Вид акрилові
Призначення професійні
Об'єм, мл 60
Виробник Rosa (Украина)
Тип поштучно
Колір білий
Модель/Серія ROSA Gallery
Колір фарби Білила цинкові
Світлостійкість 3
Покриваність напівпокривний
Пігмент PW4
Доступні фасування банка (400 мл)
Бренд:  ROSA ROSA
Поділитися:

Рекомендуємо