Фарба олійна ROSA Studio, 534 Червона темна, 60 мл (326534)

Код товару: 278396
Артикул: 326534
Ціна:
91 UAH
Немає в наявності

Про товар Фарба олійна ROSA Studio, 534 Червона темна, 60 мл (326534)

Художні олійні фарби ROSA Studio – тонкотерті фарби, виготовлені з якісних органічних та неорганічних пігментів на основі полімерної лляної олії, відрізняються чистими насиченими кольорами та зберігають природний блиск після висихання.

Густа консистенція фарби дає можливість працювати у різних техніках живопису, як класично так і пастозно. Колірні гами кожної лінійки ретельно підібрані та створені згідно з класичною методологією живопису, що дозволяє отримувати очікувані результати при змішуванні та розбілюванні.

Класична лінійка художніх олійних фарб ROSA Studio створена для етюдів, навчання та роботи в студії.

Художні олійні фарби ROSA Studio розроблені та виготовлені в Україні. Високоякісна сировина, професійний підхід та сучасне обладнання гарантують високу якість продукції.

Палітра: 31 колір у тубах по 45 і 60 мл.

Колір:Червона темна (534)

Виробник: ROSA, м. Нововолинськ, Волинська обл., Україна

ROSA – передовий вітчизняний виробник професійних товарів для живопису, хобі та декору. Своє виробництво вони відкрили 1996 року. Починали вони із виготовлення полотен для малювання ручної роботи. Виробництвом художніх фарб вони почали займатися зовсім недавно у 2015 році. На сьогоднішній день компанія виготовляє акварельні, акрилові, масляні та гуашеві фарби.

Продукція компанії ROSA здобула велику популярність не лише на території України, а й далеко за кордоном. Все це завдяки ретельному аналізу потреб основних споживачів та постійному вдосконаленню своїх технологій.

Характеристики Фарба олійна ROSA Studio, 534 Червона темна, 60 мл (326534)

Властивості Характеристики
Вид олійні
Призначення професійні
Об'єм, мл 60
Виробник Rosa (Украина)
Тип поштучно
Модель/Серія ROSA Studio
Колір фарби Червона темна
Світлостійкість 2
Покриваність напівпокривний
Пігмент PR2
Доступні фасування тюбик (45 мл)
Колір бордовий
Бренд:  ROSA ROSA
Поділитися:

Рекомендуємо