Фарба олійна Van Gogh, 408 Умбра натуральна, 40 мл (2054083)

Код товару: 325970
Артикул: 02054083
Ціна:
187 UAH
В наявності

Про товар Фарба олійна Van Gogh, 408 Умбра натуральна, 40 мл (2054083)

Van Gogh – це бренд, який користується величезною популярністю серед професійних художників у всьому світі. Акрилові, масляні фарби, пастель представлені в широкій палітрі кольорів у фасуваннях різних розмірів і видів.

Фарби Van Gogh – це саме той матеріал для творчості, який вибирають професіонали: за його допомогою можна створити роботи неймовірної краси. Якість фарб, виготовлених компанією Royal Talens у Нідерландах, перевірено багатьма поколіннями художників. Пастоподібна структура та інші характеристики цих фарб дозволяють робити кожен мазок досконалим: вони не течуть, чудово лягають на полотно, рівномірно висихають. Блиск також рівномірний і залишається таким навіть при змішуванні відтінків і після висихання.

Ще одна перевага, якою можуть похвалитися масляні фарби Van Gogh – це натуральність усіх пігментів, серед яких кадмій, кобальт, церулеум, хінакридон та інші. Концентрація пігменту дуже висока, що робить кольори насиченими, глибокими. Також до складу фарб входять натуральні олії - лляна, сафлорова. Для реалізації різних ефектів у серії фарб Ван Гог представлені покривні та прозорі кольори. Світлостійкість і здатність фарб зберігати колір протягом тривалого часу дозволяє створювати шедеври. Van Gogh – бренд відмінної якості!

Характеристики масляних фарб Van Gogh:

  • Висока якість;
  • Насичені та стійкі кольори;
  • Легкі у змішуванні та використанні;
  • Висока концентрація пігменту;
  • Рівномірний блиск та нанесення фарби;
  • Висока світлостійкість та збереження кольору з часом.

Палітра: 66 кольорів у тубах 40 та 200 мл.

Колір: Умбра натуральна (408)

Виробник: Royal Talens (Нідерланди)

Royal Talens — всесвітньо відома компанія, передовий виробник професійних художніх матеріалів. Ця компанія була заснована в 1899 банкіром Мартіном Таленсом. Він не тільки чудово розбирався у фінансах, а й з дитинства захоплювався живописом. Статус Royal (королевський) продукції було надано після того, як вона отримала висококласну оцінку від королівської родини в Нідерландах.

У 1991 році Royal Talens стала частиною Sakura Color Products Corporation, приватної фірми, що базується в Осаці. У 1996 році у польському місті Леско було відкрито фабрику мольбертів та натягнутих полотен. Основні ж виробничі потужності розташовані у місті Апелдорн у Нідерландах.

Сьогодні компанія виробляє великий асортимент художніх матеріалів, які поєднує незмінно висока якість.

Характеристики Фарба олійна Van Gogh, 408 Умбра натуральна, 40 мл (2054083)

Властивості Характеристики
Вид олійні
Доступні фасування банка (500 мл) ,  туба (200 мл)
Об'єм, мл 40
Пігмент PBr7
Виробник Royal Talens (Нидерланды)
Світлостійкість 3
Тип поштучно
Покриваність напівпрозорий
Колір коричневий
Призначення професійні
Колір фарби Умбра натуральна
Бренд:  Van Gogh Van Gogh
Поділитися:

Рекомендуємо