Фарба олійна Van Gogh, 617 Жовтувато-зелена, 40 мл (2056173)

Код товару: 325989
Артикул: 02056173
Ціна:
187 UAH
В наявності

Про товар Фарба олійна Van Gogh, 617 Жовтувато-зелена, 40 мл (2056173)

Van Gogh – це бренд, який користується величезною популярністю серед професійних художників у всьому світі. Акрилові, масляні фарби, пастель представлені в широкій палітрі кольорів у фасуваннях різних розмірів і видів.

Фарби Van Gogh – це саме той матеріал для творчості, який вибирають професіонали: за його допомогою можна створити роботи неймовірної краси. Якість фарб, виготовлених компанією Royal Talens у Нідерландах, перевірено багатьма поколіннями художників. Пастоподібна структура та інші характеристики цих фарб дозволяють робити кожен мазок досконалим: вони не течуть, чудово лягають на полотно, рівномірно висихають. Блиск також рівномірний і залишається таким навіть при змішуванні відтінків і після висихання.

Ще одна перевага, якою можуть похвалитися масляні фарби Van Gogh – це натуральність усіх пігментів, серед яких кадмій, кобальт, церулеум, хінакридон та інші. Концентрація пігменту дуже висока, що робить кольори насиченими, глибокими. Також до складу фарб входять натуральні олії - лляна, сафлорова. Для реалізації різних ефектів у серії фарб Ван Гог представлені покривні та прозорі кольори. Світлостійкість і здатність фарб зберігати колір протягом тривалого часу дозволяє створювати шедеври. Van Gogh – бренд відмінної якості!

Характеристики масляних фарб Van Gogh:

  • Висока якість;
  • Насичені та стійкі кольори;
  • Легкі у змішуванні та використанні;
  • Висока концентрація пігменту;
  • Рівномірний блиск та нанесення фарби;
  • Висока світлостійкість та збереження кольору з часом.

Палітра: 66 кольорів у тубах 40 та 200 мл.

Колір: Жовтувато-зелена (617)

Виробник: Royal Talens (Нідерланди)

Royal Talens — всесвітньо відома компанія, передовий виробник професійних художніх матеріалів. Ця компанія була заснована в 1899 банкіром Мартіном Таленсом. Він не тільки чудово розбирався у фінансах, а й з дитинства захоплювався живописом. Статус Royal (королевський) продукції було надано після того, як вона отримала висококласну оцінку від королівської родини в Нідерландах.

У 1991 році Royal Talens стала частиною Sakura Color Products Corporation, приватної фірми, що базується в Осаці. У 1996 році у польському місті Леско було відкрито фабрику мольбертів та натягнутих полотен. Основні ж виробничі потужності розташовані у місті Апелдорн у Нідерландах.

Сьогодні компанія виробляє великий асортимент художніх матеріалів, які поєднує незмінно висока якість.

Характеристики Фарба олійна Van Gogh, 617 Жовтувато-зелена, 40 мл (2056173)

Властивості Характеристики
Вид олійні
Доступні фасування туба (200 мл)
Об'єм, мл 40
Пігмент PG7 ,  PY74
Виробник Royal Talens (Нидерланды)
Світлостійкість 2
Тип поштучно
Покриваність напівпокривний
Колір зелений
Призначення професійні
Колір фарби Жовтувато-зелена
Бренд:  Van Gogh Van Gogh
Поділитися:

Рекомендуємо