Настільна гра JoyBand Змійки та драбинки (40405)

Змії і сходи гра

Код товару: 297423
Артикул: 40405
Ціна:
479 UAH
Немає в наявності

Про товар Змії і сходи гра

Змії та драбинки поширена сімейна гра

Існує така категорія настільних ігор, де прості правила - перевага. Додайте до цього 3D ефект, яскраве оформлення поля і дух суперництва, - і вийде настільна гра Змії та драбини. Це ідеальний гейм для дітей від 4 років. Власне з нього можна починати знайомство дитини з настолками.

На перший погляд здається, що Змії та драбини гра - банальна. Але це не так. Попри елементарну механіку і націленість виробника підкорити серця найменших геймерів, ця забава дивним чином стає улюбленою й у дорослих. Знаємо, як важко вибрати сімейну настільну гру, яка могла б зібрати всіх, від малого до великого, і подарувати радість. Гра Змії та драбини дає більше: їй все одно, скільки вам років і який рівень вашого IQ, - вона об'єднує покоління і заряджає позитивом.

Перед тим, як купити гру Змії та драбини в Києві, Львові, Харкові чи в будь-якому іншому місті України, де є наші магазини, пропонуємо короткий огляд цієї милої та захопливої гри: цікаві факти, історія створення гейму, правила Змії та драбини, механіка і різновиди.

Гра Змії та драбини з'явилася в Стародавній Індії в II столітті нашої ери. Мокша Патам - оригінальна назва настолки, яка несе глибокий зміст: кожна людина від народження має вести правильний спосіб життя, робити добрі справи. Так вона заслужить благословення, і в наступному житті стане величною істотою. Здійснюючи зло, людина переродиться в нижчу форму. Драбини та змії мають своє значення: сходи - це символи щедрості, віри, смирення; змійки - похоті, гніву, злодійства, вбивства. Як і в реальному житті, кількість сходів - менше, ніж змій. Це означає, що знайти й рухатися шляхом чесноти - складніше, ніж по шляху пороку. На дошку нанесені цифри: від 1 до 100. Коли гравець потрапляє на сектор з цифрою 100, значить він досяг мокші, тобто духовно звільняється.

Якщо хочете замовити настільні ігри для дітей з глибоким підтекстом, зверніть увагу на настільну гру Змії та драбини. Адже сучасна версія - така ж повчальна і цікава, як і її давній прототип.

Характеристики гри Змії та драбини

За жанром Змії та драбини - це гра в кості. Брати участь можуть двоє та більше осіб. Для підготовки потрібна мінімальна кількість часу: зазвичай потрібно лише прикріпити драбинки. Тривалість однієї партії - від 15 до 45 хвилин.

Змії та драбини: механіка гри

Ігрове поле - це барвисте полотно, на якому розміщуються сходи для того, щоб в певних секторах, при певному кидку гральних кісток, кулька учасника переміщалася швидше, минаючи «неприємності». Суть гри Змійки та драбинки - не потрапити в пастку змій і швидше за інших дістатися до Золотого ключика.

Правила Змії та драбини

Коли ми підбираємо настільні ігри в Києві або в будь-якому іншому місті, в першу чергу, враховуємо ступінь складності. Якщо потрібна нескладна і кумедна настолка, зверніть увагу на гру Змії та драбини. Правила Змії та драбини - дуже легкі. Кожен з гравців по черзі кидає кубик. Залежно від результату, учасник переміщує свою кульку на певний сектор, то опускаючись через змійок, то швидко піднімаючись по сходах. Настільна гра Змії та драбини закінчується, як тільки хтось з учасників досягає останнього сектора.

Види гри Змії та сходи

Перед тим, як купити гру Змії та драбини в Києві або в Україні, поговорімо про варіанти гри. В основному вони стосуються відмінностей у правилах. Наприклад, можна грати так: щоб дійти до Золотого ключика, потрібно кинути кістки так, щоб вийшло точне число.

Також настільна гра Змії та драбини відома і своїми аналогами. У США це «Жолоби та сходи», у Канаді - класична гра Змійки та драбини видавництва «Канада Геймс», у Великобританії - це гейм у вигляді залізниці, по якій подорожують хлопчик і дівчинка, в Африці - гра має вигляд коробки з лотками та сходами.

Скільки коштує настільна гра Змії та драбини в Україні?

На сайті VV.ua представлена Змії та драбини - гра видавництва JoyBand. Ціна зі знижкою - від 299 гривень. У комплектацію входять:

  • ігрова панель;
  • стіг сіна і флюгер;
  • 4 драбини та 3 змії;
  • 4 гральних кульки;
  • 1 гральний кубик.

Продається гра Змії та драбини не тільки онлайн, але й офлайн. Причому ціна - однакова всюди.

Де купити гру Змії та драбини в Києві або Україні?

Щоб купити гру Змії та драбини в Києві, вирушайте в один із магазинів мережі Librarium і «Віват, канцелярія!» За адресою:

  • вул. Дніпровська набережна, 12;
  • пр-т. Правди, 47;
  • пр-т. Степана Бандери, 36;
  • вул. Заболотного, 37;
  • вул. Борщагівська, 154;
  • пр-т. Возз'єднання, 2/1-а;
  • пр-т. Романа Шухевича, 2т.

Представництва є і в інших містах України. Адреси та детальну інформацію про графік їх роботи можна дізнатися на сайті VV.ua або телефоном: 0 800 75-60-09 (безкоштовно).

Поширені питання

⭐ Як грати в Змії і сходи?

Мета гри - першим дістатися до фінішу - ланки з номером 100. Якщо фішка зупинилася на ланці зі сходами - гравець пересуває фішку вгору до кінця сходів. Якщо ж фішка зупинилася на ланці з головою змії - фішка спускається вниз до самого кінчика хвоста.

⭐ Скільки коштує Змії і сходи гра в Україні?

Вартість гри Змії та сходи залежить від виробника і наповнення, на нашому сайті дана гра коштує від 250 грн.

⭐ Змії і сходи гра: що це?

Змії та сходи - це настільна гра, мета якої переміщатися по ігровій дошці згідно з кидками кубика від початку до фінішу, піднімаючись по сходах і опускаючись через падіння змій.

⭐ Яку серію гри Змії і сходи купити краще?

Рекомендуємо одну з найцікавіших версій гри - з об'ємними фігурами та ігровим полем - Змії та сходи від бренду JoyBand.

Характеристики Змії і сходи гра

Властивості Характеристики
Вид для всієї сім'ї ,  для дітей ,  для компанії
Вік, років 6 ,  7 ,  8 ,  9 ,  10
Кількість гравців 1 ,  2 ,  3 ,  4
Комплектація 1 ігрова панель; 1 стог сіна; 1 флюгер; 3 змії; 4 сходи з базами; 1 гральний кубик; 4 гральні кульки
Розмір упаковки, мм 305x305x70
Бренд:  JoyBand JoyBand
Поділитися:

Рекомендуем