Об’ємна картина ОКТО Зоряна ніч, 30x40 см (10005)

Код товару: 433980
Артикул: 10005
Ціна:
699 UAH
В наявності

Про товар Об’ємна картина ОКТО Зоряна ніч, 30x40 см (10005)

Перша серія нової лінійки для медитативної творчості Sensory art від ОКТО вже чекає на тебе! Мистецтво, що допоможе віднайти приховані сили й поринути в стан релаксу. Колекція з 8-ми ідей світових митців запрошує у світ, де пануєш лише ти сам…

Кінчиками пальців нанеси небесний вихор на полотно. Подумай про історію завитків від великого Митця, змішуй і наповнюй несказане кольором. Розтягуй зелену та коричневу масу в гілля, що готове відірватись від землі та поринути у повне величезних, яскравих зірок небо. Твори. Проживай кожну мить тут і зараз.

У коробці ти знайдеш все необхідне: стіки з повітряною глиною у потрібній палітрі, полотно та дерев’яний стек. QR-код з посиланням на відео-урок зі звороту коробки додасть впевненості у своїх силах.

Готова картина висохне вже на наступний ранок і стане оригінальним доповненням інтер’єру.

ОКТО Sensory art дарує можливість побути на одинці з собою. Відкрий свої приховані можливості! Твори, і нехай весь світ зачекає! …JUST TOUCH

Технічна інформація

Унікальний та незабутній подарунок, який створено для того, щоб зупинитись та знайти час для себе у шаленому вирі щоденних подій. Занурся у нові тактильні відчуття, створи свою версію відомого шедевру, ліпленого кінчиками пальців. Just touch…

В наборі є усе необхідне для створення картини.

Набір для творчості та декору. Призначений для дорослих. Не допускається для використання дітьми. Набір не є іграшкою. Безпечно для здоров'я, не токсично.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Не їсти і не пити, зберігайте набір в недоступному для дітей до 3-х років і для тварин місці. Не нагрівати. Не викидайте упаковку, вона містить важливу інформацію! Перед використанням уважно прочитайте та дотримуйтесь інструкції.

Комплектація: холст натуральний , інструкція, стек дерев'яний, комплект повітряної глини.

Виробник залишає за собою право на зміну кольорового та кількісного складу.

Дата виготовлення: вказана на упаковці. Умови зберігання: зберігати при температурі від 5˚ до 30˚С та відносній вологості повітря (60±20%). Термін придатності: 3 роки з дати виготовлення.

Характеристики Об’ємна картина ОКТО Зоряна ніч, 30x40 см (10005)

Властивості Характеристики
Матеріал повiтряний пластилiн
Виробник ОКТО (Украина)
Розмір, мм 300x400
Тип з пластилiну
Тематика (дизайн) пейзаж
Розмір середні
Складність 4
Розмір, см 30x40
Бренд:  ОКТО ОКТО
Поділитися:

Рекомендуємо