Сумка Gifty Freedom, М (AA-0040000)

Код товару: 350191
Артикул: AA-0039738
Ціна:
485 UAH
Немає в наявності

Про товар Сумка Gifty Freedom, М (AA-0040000)

Відеоогляд

Насолоджуйся простими речами. Знаходь прекрасне в звичайному: у тиші, у гармонії з собою та навколишнім. Пірнай у себе, повір там ще багато недослідженого.

Оригінальна еко-сумка зеленого кольору виготовлена із саржі – простого і практичного у використанні матеріалу. Принт на сумці намальований українською ілюстраторкою Машею Фоєю.

Сумка – стильна, легка та компактна. Її можна взяти із собою в подорож у ручну кладь, адже сумка просто складається; на навчання і роботу – вона зможе вмістити у себе ноутбук та книжки за рахунок свого розміру 37х42 см ; ;на пікнік – вона витримує аж 10 кг; на шопінг – це чудовий варіант сумки-шопперу, не тільки не шкодить природі, а і модно виглядає.

Еко-сумка підійде як жінкам, так і чоловікам за рахунок свого дизайну. Сумку зручно носити на плечі за рахунок довгих ручок, а у кишеньку можна покласти ключі або якісь інші дрібнички. Еко-сумка легко переться, а малюнок, нанесений способом шовкодруку, міцно тримається навіть після неодноразового прання. Підбирай собі еко-сумку під колір одягу та настрій!"

Характеристики Сумка Gifty Freedom, М (AA-0040000)

Властивості Характеристики
Колекція, рік 2020
Матеріал саржа
Призначення надихаючі
Стать для жінок ,  для чоловіків ,  унісекс
Виробник Gifty (Украина)
Розмір, см 37x42
Упаковка картонна коробка
Колір зелений
Кількість відділень 1
Бренд:  Gifty Gifty
Поділитися:

Рекомендуем