Сумка-клатч шкіряна Grande Pelle, глянець, чорна (705610)

Сумка-клатч шкіряна Grande Pelle, глянець, чорна (705610)

Код товару: 362842
Артикул: 705610
Ціна:
3458 UAH
Немає в наявності

Про товар Сумка-клатч шкіряна Grande Pelle, глянець, чорна (705610)

Вишуканий дизайн не залишить байдужими Ваших клієнтів. Барсетка зроблена в досить великому форматі, але при цьому не займає багато місця і зберігає стиль і витонченість.

Кожна людина рано чи пізно стикається з необхідністю придбати барсетку-клатч. Вибір на ринку даного товару досить великий, однак знайти дійсно трендовий продукт за доступною ціною досить важко. Ви обов'язково повинні купити барсетку оптом, оскільки наша лінійка виділяється неординарним дизайном, унікальністю пошиття з цільного шматка натуральної італійської шкіри рослинного дублення, без використання швидко рвуться подкладов, ущільнювачів, картону тощо, що обов'язково приверне до Вас покупців.

Багато кишень, відділень для грошей, невеликих документів та авіаквитків просто самі собою змушують купити барсетку-клатч такої високої функціональності і якості. Різноманітність відтінків продукту задовольнить навіть найприскіпливіший смак вашого клієнта і змусить його купити барсетку-клатч.

Купити барсетку-клатч оптом ― це зробити Вашу вітрину солідної і привабливою. Тим більш привабливою є ціна нашого продукту ― за європейську якість ви платите менше ніж за тривіальну "Туреччину".

Компанія Grande Pelle («GP») представляє в Україні італійські вироби виключно з натуральної шкіри. Фурнітура виробника є винятково імпортною, компанія не використовує в своїй продукції низькоякісної фурнітури з Китаю або країн Азії. Асортимент нашої продукції постійно розширюється, але виключає вироби з штучних замінників шкіри, оскільки політика компанії – донести споживачеві красу і естетичність, практичність і довговічність виробів з натуральної шкіри.

«GP»- компанія, що спеціалізується на трендових бізнес аксесуарах і модних шкіргалантерейних виробах.

Ми завжди раді діалогу з нашими замовниками! Зателефонуйте нашому менеджеру, і він із задоволенням обговорить умови співпраці. В залежності від обсягу, тривалості Вашої роботи з нами, ми знайдемо найбільш оптимальні умови поставок і ціни на товар.

Характеристики Сумка-клатч шкіряна Grande Pelle, глянець, чорна (705610)

Властивості Характеристики
Кількість відділень 4
Матеріал натуральна шкіра
Стать для чоловіків
Виробник Grande Pelle (Украина)
Розмір, мм 260x170x60
Тип застібки на блискавці
Фактура глянцева
Колір чорний
Розмір, см 26x17x6
Бренд:  Grande Pelle Grande Pelle
Поділитися:

Рекомендуємо