Затиск-портмоне Grande Pelle, синій 107670, шкіра

Код товару: 290802
Артикул: 107670
Ціна:
400 UAH
773 UAH
Немає в наявності

Про товар Затиск-портмоне Grande Pelle, синій 107670, шкіра

Унікальне поєднання портмоне і затиску. Італійська якість і класичні форми обов'язково викличуть у Вашого клієнта бажання купити затиск для грошей. У нас ви можете не просто купити шкіряне портмоне - наш продукт відрізняється чудовою якістю, його унікальність полягає в тому, що наш аксесуар виконаний з цілісних шматків шкіри рослинного дублення. Компанія не використовує тонкої дешевої шкіри, синтетичних підкладок та ін. Купити затиск для грошей з натуральної шкіри - це купити затиск-портмоне з натуральної шкіри компанії Grande Pelle.
Затискач для грошей з елегантної італійської шкіри. Простота і функціональність роблять затиск для грошей популярним аксесуаром для носіння купюр і чеків. Малий розмір затиску робить його зручним і функціональним рішенням для зберігання купюр. Якщо раніше для людини просто стояло завдання купити гаманець зі шкіри, то з прогресом моди завдання ускладнилося. Споживачеві потрібен компактний аксесуар, оскільки часи величезних «крокодилів-портфелів» канули в Лету, а в моду увійшли елегантні чоловічі клатчі. Тож купити затиск для грошей стало рішенням проблемного питання громіздкості стандартного гаманця, який відстовбурчує кишеню і природно не влазить у вузький клатч або кишеню приталеного піджака. Купити затиск для грошей - значить виділитися серед оточення оригінальністю і неординарністю.
Якщо ви прихильник простоти і зручності аксесуарів - купити затиск для грошей буде найкращим рішення для вас, оскільки такий затиск дуже просто відкривається і «показує» весь асортимент купюр, дістати і вкласти які - справа всього декількох секунд.
Наші затискачі робляться виключно з цільного шматка щільної натуральної шкіри, без вигадування поліетиленових підкладок і картону, які використовують багато виробників, щоб здешевити продукцію.
Купити оптом затискачі для грошей буде кращим рішенням для того, щоб урізноманітнити ваш асортимент. Кількість кольорів і варіантів виконання затискачів для грошей задовольнить смак навіть найбільш вимогливих ваших клієнтів.

Характеристики Затиск-портмоне Grande Pelle, синій 107670, шкіра

Властивості Характеристики
Матеріал натуральна шкіра
Стать для жінок ,  унісекс
Розмір, мм 115x80x7
Фактура матова
Колір синій
Розмір, см 11,5x8x0,7
Бренд:  Grande Pelle Grande Pelle
Поділитися: