3D пазл механічний Ugears Вантажівка Автоцистерна (70021)

3D пазл механічний Ugears Вантажівка Автоцистерна (70021)

Код товару: 360760
Артикул: 70021
Ціна:
1927 UAH
Немає в наявності

Про товар 3D пазл механічний Ugears Вантажівка Автоцистерна (70021)

Відеоогляд

Модель "Автоцистерна" від UGEARS

Автоцистерна UGEARS – нова механічна модель з колекції вантажівок. Має унікальний механізм відкривання і дозволяє помістити стандартну бляшанку об'ємом 0.33L. Модель приводиться у рух гумомотором, все працює на механіці, все працює на тягах та силі гравітації.

Цистерна має унікальний механізм відкривання. Всередину вільно вміщується стандартна банка об’ємом 0,33 л. Ручка на кришці цистерни відкриває частини конструкції, і банка подається трішки вперед.

Рух автоцистерни

Модель оснащена 4-х циліндровим двигуном з приводом від діючої моделі карданного валу, що за допомогою системи шестерень приводиться в рух ґумомотором. Має три режими руху: вперед, назад і холостий хід. Запустити машину можна вперед, назад або просто подивитися, як працює двигун на холостому ходу, перебираючи чотирма поршнями під відкидним капотом. Відкривши двері кабіни, ви знайдете функціональне кермо, що передає зусилля по рульовій колонці до підресорених передніх коліс. Там же є діюча педаль газу. При її натисканні всі чотири поршні починають швидше працювати.

Складання моделі

Конструктор виготовлений з якісної фанерної дошки, яка перевірена європейськими лабораторіями і застосовується, також, у виробництві дитячих меблів. Модель повністю укомплектована всім необхідним для складання.

Всередині упаковки ви знайдете фанерні дошки, з яких потрібно лише видавити готові деталі і трансформувати їх в самохідний експрес з тендером. Вам не знадобляться ані клей, ані спеціальні інструменти. Складається модель за ілюстрованою інструкцією з поясненнями 11 мовами (українська, англійська, німецька, французька, польська, іспанська, російська, турецька, італійська, китайська і корейська).

Характеристики 3D пазл механічний Ugears Вантажівка Автоцистерна (70021)

Властивості Характеристики
Вік, років 14 ,  15 ,  16 ,  17 ,  18
Час складання, годин 14 ,  16
Кількість деталей 594
Стать для хлопчиків ,  для чоловіків
Виробник ООО Юкрейниан Геарс (Украина)
Розмір упаковки, мм 372x170x57
Розмір, см 33x18x12,5
Рівень складності складний
Матеріал дерево
Вид 3D ,  для дорослих
Розмір, мм 330x180x125
Тип моделі-конструктори
Бренд:  Ugears Ugears
Поділитися:

Рекомендуем