3D пазл механічний Ugears Кабріолет мрії VM-05 (70073)

3D пазл механічний Ugears Кабріолет мрії VM-05 (70073)

Код товару: 360778
Артикул: 70073
Ціна:
1888 UAH
Немає в наявності

Про товар 3D пазл механічний Ugears Кабріолет мрії VM-05 (70073)

Відеоогляд

Модель «Кабріолет мрії VM-05»

Продовжуючи досліджувати на практиці історичні механізми, Ugears запрошує у захоплюючу подорож у 50ті роки минулого століття. Рокабіллі, пишні спідниці і, звичайно, пишність розкішних автомобілів: відчуйте атмосферу середини минулого століття з новою, цікавою моделлю Ugears - Кабріолет Мрії VM-05.

П'ятдесяті роки подарували автомобілям не тільки технологічні нововведення, але й унікальний, актуальний та впізнаваний навіть у наші дні дизайн.

Кабріолет мрії – це надзвичайно деталізований механічний конструктор від дизайнерів Ugears, які втілили в моделі найкраще від різних автомобілів тієї декади.

Механічна складова

Як і більшість моделей Ugears, Кабріолет приводиться у рух за допомогою гумомотора. Автомобіль має задній і передній хід. Крім того, інженери подбали про те, щоб у вас була можливість детально роздивитися роботу V-подібного восьмициліндрового двигуна, передбачивши нейтральний режим. У цьому режимі при увімкненні заведеного механізму Кабріолет Мрії не рушить з місця, а ви, піднявши капот, зможете оцінити роботу механізму двигуна. Щоб відправити ваш автомобіль в дорогу - перемикніть важіль передач, розташований на рульовій колонці.

Передні колеса Кабріолета повертаються, задаючи напрямок руху, а амортизація обох колісних пар робить його хід особливо м'яким.

Працюючи над моделлю, конструктори приділили особливу увагу деталям, щоб досягнути максимальної реалістичності. Ми впевнені, що звернете увагу на функціональні скло підйомники і склоочисники («двірники»), а також на домкрат і набір інструментів, які кріпляться під заднім багажником. Також, в Кабріолеті мрії реалізовані механізми відкривання багажника і капота.

Налаштуйтесь на улюблену ретро-хвилю, відчуйте вітер у волоссі, і нехай ваш Кабріолет відвезе вас в країну мрії зразка п'ятдесятих.

Складання конструктора

Конструктор «Кабріолет мрії VM-05» виготовлений з якісної фанерної дошки, яка перевірена європейськими лабораторіями і застосовується, також, у виробництві дитячих меблів. Модель повністю укомплектована всім необхідним для складання. Якість виготовлення деталей дуже висока – для вирізання елементів з фанерної дошки використовується лазерний метод. Pозрізи зроблені лазерним станком з ЧПУ, лінії - приблизно з людську волосину.

Всередині упаковки ви знайдете фанерні дошки, з яких потрібно лише видавити готові деталі і трансформувати їх в самохідний Кабріолет. Вам не знадобляться ані клей, ані спеціальні інструменти. Складається модель за покроковою ілюстрованою інструкцією з поясненнями 11 мовами (українська, англійська, німецька, французька, польська, іспанська, японська, італійська, російська, китайська і корейська).

Характеристики 3D пазл механічний Ugears Кабріолет мрії VM-05 (70073)

Властивості Характеристики
Вік, років 14 ,  15 ,  16 ,  17 ,  18
Час складання, годин 13
Кількість деталей 739
Стать для хлопчиків ,  для чоловіків
Виробник ООО Юкрейниан Геарс (Украина)
Розмір упаковки, мм 378x170x50
Розмір, см 35x15,7x9
Рівень складності складний
Матеріал дерево
Вид 3D ,  для дорослих
Розмір, мм 350x157x90
Тип моделі-конструктори
Бренд:  Ugears Ugears
Поділитися:

Рекомендуем